Esti aici:  Acasa  /   Biografii Artiști  /   Eremia Mihai

Eremia Mihai

Eremia Mihai

Locul Nașterii: București
Data Nașterii: 18 Iunie 1990
Studii

-Liceul de arte plastice

“Nicolae Tonița” București – 2009

Date personale

Eremia Mihai Cristian este un fotograf amator care tinde spre profesionalism. Este născut în București, în anul 1990 și a urmat Liceul de arte plastice “Nicolae Tonița” din București, promoția 2009. Pasiunea sa pentru fotografie s-a născut din dorința de a capta într-un ‘tablou’ clipa și frumusețea acesteia pentru totdeauna. Stilul său, după cum însuși artistul ne mărturisește, oscilează între realism și abstract.

Studii

Liceul de arte plastice “Nicolae Tonița” din București, 2009

Pasiuni

Fotografia desigur, muzica și baschetul.

Influențe recunoscute

Artistul declară: “Nu cred că am un stil bine definit însă, întotdeauna tind să cred că oscilez între realism și abstract.” Întrebat despre sursa de inspirație artistul afirmă: ”Pur și simplu văd și mintea mea calculează, se gândește și face poza. Cea mai mare influență asupra mea o are natura, elementele ce mă înconjoară.”

Descriere personală

Dacă m-aș uita în oglindă și mi-aș adresa întrebările: Cine sunt?, Cum sunt? si De ce sunt? m-aș trezi într-adevăr că nu e ușor să răspund. Mai mereu am impresia că sunt un artist încă neșlefuit dar care însă își știe bine drumul și destinația finală.

Descrierea Omu’ și Libelula

Eremia Mihai Cristian este un tânăr fotograf cu spirit de artist. Viziunea lui asupra vieții și a lumii ce îl înconjoară se reflectă în pozele realizate de acesta. Pe lîngă faptul că pozele sunt foarte bine centrate, fiecare dintre ele spune o poveste sinceră și adevărată, captând esența și mesajul ce se dorește a fi transmis. Munca sa reprezintă un contrast între realitatea ce îl înconjoară și lumea sa interioară, respectiv un contrast între gri-ul cotidian și iubirea absolută. Deși este prins între cele două extreme găsește bucurie și captează frumusețea în lucrurile simple și din acest motiv pot spune că este un artist care ilustrează marca Omu’ și Libelula.
Sper să vă placă galeria realizată din pozele furnizate la alegerea artistului. Pentru mai multe poze frumoase merită să îi vizitați și celelalte pagini furnizate în secțiunea de mai jos.

Link-uri Artist:

Galerie Foto static Omu’ și Libelula

Flickr

Facebook

Dați o mână de ajutor echipei Omu și Libelula participând la Sondajul de Opinie. Durează maxim 2 minute însă ne ajută pe noi la înțelegerea cititorilor și la adaptarea site-ului conform sugestiilor voastre. Mulțumim! Pentru a merge la Sondajul de Opinie Activ Click AICI, pentru a citi mai multe despre aceste chestionare Click AICI.

Nota:

  1.  Pentru Galeria Foto a artistului de tip “Motion”  minimizați prin apăsarea săgeții din stânga meniul și articolul.
  2. Pentru o vizionare completă și nemișcată a pozelor vă sugerăm Galeria Static
1


Informatii de interes

grete

Grete Melianu (Grete)

Nu uita dacă ți-a placut ce ai citit și vizionat să dai linkul, site-ul si ideea mai departe persoanelor care ar fi interesate de cultură, artă și frumos. De asemenea te poți conecta cu noi pe Facebook sau Twitter pentru a primi mereu activitățile care le desfășurăm pe site. Mulțumim!

Lasa un raspuns

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii vor fi marcate

Nume *

Email *

Website


Adauga comentariu