Esti aici:  Acasa  /   Biografii Artiști  /   Poienaru Miruna

Poienaru Miruna

Poienaru Miruna

profile_picture_by_mirunap-d56mldo
Locul Nașterii: Tîrgu Jiu
Data Nașterii: 26 August 1991
Studii

- U. Politehica, Facultatea de Inginerie
Mecanica si Mecatronica, București

- C.N. T. Vladimirescu, 2010, Tg. Jiu

Date Personale

Poienaru Miruna este o artistă născută în 1991 pe malul Jiului, la Tîrgu Jiu. Studiază la Universitatea Politehnică din București în cadrul Facultății de Inginerie Mecanică și Mecatronică. Este o artistă plastică ce cochetează de asemenea și  cu fotografia cât și cu muzica, ingineria și robotica, însă pasiunea sa pentru pictură și desen este ceea ce a adus-o în comunitatea noastră. Adoră lucrările artiștilor Henry Fuseli, Gustave Moreau și Arnold Böcklin fiind pasionată de tot ce este legat de artă și cultură.

Studii

Universitatea Politehica, Facultatea de Inginerie Mecanica și Mecatronica, secția mecatronică și robotică, București

Colegiul Național Tudor Vladimirescu, 2010, Tîrgu Jiu , Profilul: Matematică-Informatică (intensiv)

Pasiuni

desen, pictură, fotografie, arta digitală

Influențe Recunoscute

Miruna declară: ” Am fost atrasă mereu de picturile simboliste. Nu cred că sunt influențată de un pictor anume, dar ador lucrările lui Henry Fuseli, Gustave Moreau, Arnold Böcklin.”

Descriere Personală

” Un haos total …
Acum pictură, după fotografie, muzică … inginerie … desen … literatură … robotică … și reîncep șirul.”

Descrierea Omu și Libelula

Poienaru Miruna este o artistă genială. Deși urmează cursurile unei universități cu profil tehnic, pasiunea sa pentru arta vizuală și măiestria cu care își exprimă ideile și sentimentele, pictând, sunt surprinzătoare. Deși declară că, pe lângă pictură și desen, mai ”dansează” și cu alte domenii ale artei, lucrările sale în domeniul pânzei și a culorilor superb amestecate care exprima mereu idei de o emoție puternică sunt probabil cele mai reprezentative. Curentul pe care îl admiră, simbolismul, se reflectă destul de bine în lucrările sale. Personal, acest curent artistic mereu mi-a inspirat multă pasiune, puțină damnare și mult, mult sentiment. Ceea ce se regăsește din plin în lucrările Mirunei. Cu toate acestea, pe lângă nuanța simbolistă a lucrărilor sale, se mai poate observa și o anumită înclinație spre suprarealism, combinând plăcut realul cu fictivul, ideea cu conținutul. Un mixt inspirat de la o artistă în plină ascensiune care cu siguranță în curgerea anilor își va perfecționa tehnicile de lucru, își va creea un stil propriu și ne va oferii mereu emoție și ”fericire artistică” prin lucrările sale expuse pe pânză. Vă invităm cu drag să pătrundeți în lumea plină de culoare și pasiune a Mirunei și să vă umpleți de cele mai plăcute și intense stări interioare.

Link-uri Artistă

Galeria 1 Omu și Libelula

DeviantArt

Society6

Facebook

0


Informatii de interes

Alex

Alex

Nu uita dacă ți-a placut ce ai citit și vizionat să dai linkul, site-ul si ideea mai departe la persoanele care ar fi interesate de cultură, artă și frumos. De asemenea te poți conecta cu noi pe Facebook sau Twitter pentru a primi mereu activitățile care le desfășurăm pe site. Mulțumim!

Lasa un raspuns

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii vor fi marcate

Nume *

Email *

Website


Adauga comentariu