Esti aici:  Acasa  /   Biografii Artiști  /   Mihalcea E. Carmen

Mihalcea E. Carmen

Mihalcea E. Carmen

Locul Nașterii:   București
Data Nașterii: 27 Ianuarie 1976
Studii


Liceul D. Bolintinianu – București

Date personale

Mihalcea E. Carmen este o fotografă născută la București în anul 1976. A studiat în cadrul Liceului “Dimitrie Bolintineanu”, apoi a flirtat timp de doi ani cu ideea de a studia Dreptul, iar momentan urmează cursurile Facultății de Litere. Fotografia este pasiunea sa numărul unu și deși nu a urmat nici un curs de specialitate în acest sens, își dorește să învețe și să se perfecționeze în acest domeniu. Sorin Onișor este mentorul său, iar pozele artistei “pun în valoare lucruri și obiecte neînsuflețite pe care oamenii nu le observă imediat.”

Studii

Liceul “Dimitrie Bolintineanu”, București

Pasiuni

“Fotografia, muzica, filmul și nu în ultimul rând îmi place să călătoresc.”

Influențe recunoscute

Artista declară: “Fotografia este principala mea pasiune, am onoarea să mă număr printre ucenicii lui Sorin Onișor, el este mentorul meu. Fac și eu parte din proiectul Marea Hoinăreală.”

Descriere personală

“Prea multe nu sunt de spus. Am studiat timp de 2 ani Dreptul, mi-am dat seama că nu mă reprezintă așa că am renunțat. Anul trecut m-am înscris la Facultatea de Litere. De mai bine de 3 ani m-am apucat de fotografie, nu am făcut nici un curs de fotografie. Am învățat singură, am început să mă documentez cât mai mult, în schimb am participat la WS organizate de Sorin Onișor. Îmi doresc să devin din ce în ce mai bună. Îmi place să pot oferi celorlalți o parte din locurile minunate pe care am avut șansa să le vizitez. Îmi place să pun în valoare lucruri și obiecte neînsuflețite pe care oamenii nu le observă imediat.”

Descrierea Omu’ și Libelula:

Mihalcea E. Carmen este o fotografă tradiționalistă, puțin ancorată în trecut unde regăsește obiecte vechi sau care amintesc de o perioada din trecut pe care le imortalizează. Artista evadează din cotidian în sânul naturii, unde cuprinde cu privirea și captează prin obiectiv cele mai neobișnuite ipostaze ale vieții vegetale și animale. Alte subiecte prezentate în fotografiile sale reprezintă detalii arhitecturale, oameni, natură moartă și peisaje. Pozele sale sunt complexe și atrag atenția nu doar prin subiectele prezentate, ci mai ales prin modul de expunere. În lucrările fotografei predomină ideea de natură moartă, însă unghiurile și abordarea subiectului fac ca poza să-și însușească semnatura artistei într-un mod evident. Ce apreciez cel mai mult este faptul că pozele sunt atât de atent centrate încât ele reprezintă un tablou complet. Lumea privită prin obiectivul artistei transpune chiar și banalul în frumos!

Sper să vă placă galeria realizată din pozele furnizate de fotografă și alese de echipa Omu’ și Libelula. Vă invit să vizualizați întregul portofoliu al artistei prin intermediul link-urilor din secțiunea următoare pentru că merită!

Linkuri artist

Galerie 1 Omu’ si Libelula

Galeria 2 Omu’ și Libelula

Facebook

Comunitate Foto


Dați o mână de ajutor echipei Omu și Libelula participând la Sondajul de Opinie. Durează maxim 2 minute însă ne ajută pe noi la înțelegerea cititorilor și la adaptarea site-ului conform sugestiilor voastre. Mulțumim! Pentru a merge la Sondajul de Opinie Activ Click AICI, pentru a citi mai multe despre aceste chestionare Click AICI.

Nota:

  1.  Pentru Galeria Foto a artistului de tip “Motion”  minimizați prin apăsarea săgeții din stânga meniul și articolul.
  2. Pentru o vizionare completă și nemișcată a pozelor vă sugerăm Galeria Static
1


Informatii de interes

grete

Grete Melianu (Grete)

Nu uita dacă ți-a placut ce ai citit și vizionat să dai linkul, site-ul si ideea mai departe persoanelor care ar fi interesate de cultură, artă și frumos. De asemenea te poți conecta cu noi pe Facebook sau Twitter pentru a primi mereu activitățile care le desfășurăm pe site. Mulțumim!

Lasa un raspuns

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii vor fi marcate

Nume *

Email *

Website


Adauga comentariu