Esti aici:  Acasa  /   Biografii Artiști  /   Lazăr Ioan Ovidiu

Lazăr Ioan Ovidiu

Lazăr Ioan Ovidiu

Locul Nașterii:   Bistița
Anul Nașterii: 1974
StudiiUniversitatea Dunărea de Jos, Galați

Date Personale

Lazăr Ioan Ovidiu este un fotograf talentat născut în Bistrița. Pasiunea sa pentru fotografie a pornit de la creatiile lui Dorin Bofan iar marea sa inspirație pentru superbele imagini surprinse în natură a gasit-o în Rowell Galen. A absolvit Universitatea Dunărea de Jos din Galați iar cea mai mare pasiune a sa, pe lângă arta fotografica, este aceea de a călători și a face drumeții.

Studii

Universitatea Dunărea de Jos, Galați

Pasiuni

Drumețiile, ceasurile.

Influențe Recunoscute

Artistul declară: “M-am apucat mai serios de fotografie văzând imaginile lui Dorin Bofan. Un mare fotograf care inspiră probabil orice pasionat de natură este Rowell Galen.”

Descriere Personală

“Multe nu pot să spun despre mine, sunt un autodidact care încă își caută un stil propriu”.

Descrierea Omu’ și Libelula

Lazăr Ovidiu este un fotograf foarte talentat, cu o viziune frumoasă a ceea ce înseamnă arta fotografică, un artist care aplică cu succes conceptul fotografic care spune că fotografia este o pictură cu lumină. Fiind pasionat de drumeții, 90% din pozele sale sunt făcute în natură, înfățișând peisaje în cele mai minunate momente ale zilei sau ale unui sezon, surprinzând unghiuri și culori spectaculoase. Pe lângă talentul și modul spectaculos în care fotografiază, calitatea și profesionalismul cu care realizează și editează pozele arată munca pe care a depus-o pentru pasiunea sa și pentru a ajunge la rezultatele acestea. Doar talentul, inspirația și dorința nu sunt suficiente pentru a fi bun, munca și perseverența fiind factorii cheie pentru o muncă profesionistă și pentru identificarea și delimitarea unui stil personal. Iar Ovidiu face toate acestea cu succes. Pe lângă peisaje, putem observa o atenție sporită asupra fotografiilor macro, care sunt de asemenea de o claritate și un detaliu “înspăimântător”. Ovidiu este un artist al fotografiei, chiar dacă este autodidact și teoretic amator, iar noi suntem bucuroși să îl avem în Comunitatea Omu’ și Libelula.

Link-uri Artist

Galerie Static Omu și Libelula

Galeria 2 Omu și Libelula

Site Personal

Facebook


Dați o mână de ajutor echipei Omu și Libelula participând la Sondajul de Opinie. Durează maxim 2 minute însă ne ajută pe noi la înțelegerea cititorilor și la adaptarea site-ului conform sugestiilor voastre. Mulțumim! Pentru a merge la Sondajul de Opinie Activ Click AICI, pentru a citi mai multe despre aceste chestionare Click AICI.

1


Informatii de interes

Alex

Alex

Nu uita dacă ți-a placut ce ai citit și vizionat să dai linkul, site-ul si ideea mai departe la persoanele care ar fi interesate de cultură, artă și frumos. De asemenea te poți conecta cu noi pe Facebook sau Twitter pentru a primi mereu activitățile care le desfășurăm pe site. Mulțumim!

Lasa un raspuns

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii vor fi marcate

Nume *

Email *

Website


Adauga comentariu